Het waren zowel nieuwe collega's als bekende gezichten die graad veranderd zijn, die die hun eed aflegden in het Brugse Politiehuis. Na hun eedaflegging kregen ze persoonlijke felicitaties van de Brugse Korpschef Dirk Van Nuffel en burgemeester Dirk De fauw. "De eedaflegging is een officiële bekrachtiging van het engagement van deze medewerkers om de taken van bestuurlijke en gerechtelijke politie op zich te nemen en zo de stad Brugge veilig en leefbaar te houden. De eedaflegging onderschrijft dit", verduidelijkt politiewoordvoerster Lien Depoorter.

Leidinggevende functie

Drie medewerkers legden de eed af van commissaris en bekleden zo ook een leidinggevende functie. Het gaat om Leen Gheyle, coördinatie bij directie operaties, An-Sofie Hatse, regiohoofd van Regio Oost en Jordy Haverbeke, regiohoofd bij Regio Noord. Er legden ook negen personen de eed af als hoofdinspecteur van politie, vierentwintig als inspecteur van politie en twee mensen legden de eed af als statutaire personeelsleden van het administratief en logistiek kader.

(PDV/ foto DC)

Het waren zowel nieuwe collega's als bekende gezichten die graad veranderd zijn, die die hun eed aflegden in het Brugse Politiehuis. Na hun eedaflegging kregen ze persoonlijke felicitaties van de Brugse Korpschef Dirk Van Nuffel en burgemeester Dirk De fauw. "De eedaflegging is een officiële bekrachtiging van het engagement van deze medewerkers om de taken van bestuurlijke en gerechtelijke politie op zich te nemen en zo de stad Brugge veilig en leefbaar te houden. De eedaflegging onderschrijft dit", verduidelijkt politiewoordvoerster Lien Depoorter. Drie medewerkers legden de eed af van commissaris en bekleden zo ook een leidinggevende functie. Het gaat om Leen Gheyle, coördinatie bij directie operaties, An-Sofie Hatse, regiohoofd van Regio Oost en Jordy Haverbeke, regiohoofd bij Regio Noord. Er legden ook negen personen de eed af als hoofdinspecteur van politie, vierentwintig als inspecteur van politie en twee mensen legden de eed af als statutaire personeelsleden van het administratief en logistiek kader. (PDV/ foto DC)