Duivelsgekte bij Lieve en Kathy in café ‘In De Ster’: “Alle matchen worden getoond op ons ruime terras”

In café In De Ster van Lieven en Kathy, hier samen met hun kindjes Vic en Cas, wordt er weer een EK-dorp georganiseerd. Joren (links) en Jona Blondeel openen het EK-dorp met een optreden op vrijdag 14 juni. © LBR
Redactie KW

Bij Lieven Meulenaere en Kathy Pareyn van café ‘In de Ster’ in Sint-Jan-ter-Biezen wordt er werk gemaakt van een EK-dorp. Alle voetbalwedstrijden worden er binnen getoond op meerdere schermen en ook buiten staat op het terras een groot scherm om mee te volgen.

Van vrijdag 14 juni tot zondag 14 juli plaatsen de café-uitbaters van In De Ster een groot scherm op hun terras zodat hun klanten de EK-matchen kunnen volgen. Op het ruime terras van het dorpscafé langs de Kapellestraat 5 staat een scherm van 7 vierkante meter. “Binnen hebben we onze drie televisies waar de mensen de matchen kunnen volgen. Op het terras kunnen 300 mensen zitten en we voorzien ook 150 plaatsen om staand te volgen”, vertellen Lieven en Kathy.

Optredens

“Niet alleen de matchen van de Rode Duivels zullen getoond worden. We kiezen ervoor om alle wedstrijden uit te zenden. Tijdens ons laatste EK-dorp in 2021 kwamen er heel veel supporters langs. De coronacrisis had daar ook wel iets mee te maken. Mensen waren blij dat ze konden en mochten buitenkomen. Voor de matchen van de Rode Duivels verwachten we wel een gezellige drukte. De andere matchen wordt nog wat afwachten. Sowieso wordt het weer gezellig met veel ambiance.”

“Op de weide naast ons terras voorzien we een podium. Op vrijdag 14 juni organiseren we een opening voor onze sponsors. Joren en Jona Blondeel openen ons EK-dorp met een optreden. We voorzien braadworsten en een bier-remorque. De toegang tot het EK-dorp is gratis. Reserveren mag, maar moet niet. De komende weken voorzien we nog tal van leuke optredens en animatie. Mensen kunnen het programma op onze Facebookpagina volgen.”

Info: Facebookpagina ‘Café In De Ster’

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier