Enkele mannen hadden net boodschappen gedaan in de Lidl in de Torhoutsesteenweg. Hun bestelwagen met Duitse nummerplaat werd op de parking volgepropt met toiletpapier dat de mannen net hadden gekocht in het grootwarenhuis. Getuigen verwittigden meteen de politie die snel ter plaatse was.

"We kregen omstreeks 16.45 uur inderdaad een oproep binnen in verband met het hamsteren van toiletpapier", vertelt commissaris Kris Allary van de Oostendse politie. "Op aanmanen van de inspecteurs werd de bestelwagen terug leeggehaald en werd alles naar de winkel terug gebracht. Het ging om zo'n 150 pakken toiletpapier. Vervolgens werden de mannen onder begeleiding het grondgebied uitgestuurd."

(JRO/ foto JRO)

Enkele mannen hadden net boodschappen gedaan in de Lidl in de Torhoutsesteenweg. Hun bestelwagen met Duitse nummerplaat werd op de parking volgepropt met toiletpapier dat de mannen net hadden gekocht in het grootwarenhuis. Getuigen verwittigden meteen de politie die snel ter plaatse was. "We kregen omstreeks 16.45 uur inderdaad een oproep binnen in verband met het hamsteren van toiletpapier", vertelt commissaris Kris Allary van de Oostendse politie. "Op aanmanen van de inspecteurs werd de bestelwagen terug leeggehaald en werd alles naar de winkel terug gebracht. Het ging om zo'n 150 pakken toiletpapier. Vervolgens werden de mannen onder begeleiding het grondgebied uitgestuurd." (JRO/ foto JRO)