"Dankzij een doorgedreven gerechtelijk onderzoek, met onder meer een grondige analyse van de camerabeelden uit de Kortrijkse binnenstad, slaagden de speurders er de afgelopen dagen in om drie daders te identificeren en te arresteren", klinkt het.

Het gaat om drie meerderjarige jonge mannen, twee afkomstig uit Kortrijk en een uit Wevelgem. Tijdens de huiszoekingen werd ook een deel van de buit aangetroffen.

De onderzoeksrechter liet hen opsluiten in de gevangenis van Ieper, Brugge en Oudenaarde.

Het gerechtelijk onderzoek naar de daders van en de linken naar de andere recente inbraken en inbraakpogingen in horecazaken in Kortrijk loopt volop verder.

"Dankzij een doorgedreven gerechtelijk onderzoek, met onder meer een grondige analyse van de camerabeelden uit de Kortrijkse binnenstad, slaagden de speurders er de afgelopen dagen in om drie daders te identificeren en te arresteren", klinkt het. Het gaat om drie meerderjarige jonge mannen, twee afkomstig uit Kortrijk en een uit Wevelgem. Tijdens de huiszoekingen werd ook een deel van de buit aangetroffen.De onderzoeksrechter liet hen opsluiten in de gevangenis van Ieper, Brugge en Oudenaarde.Het gerechtelijk onderzoek naar de daders van en de linken naar de andere recente inbraken en inbraakpogingen in horecazaken in Kortrijk loopt volop verder.