DJ Cnudde vierde 20-jarig bestaan: “Heel blij met de opbrengst voor het kinderkankerfonds”

Michiel Cnudde met Tineke Bultinck van het kinderkankerfonds aan de gebouwen in Gent. © ELD
Redactie KW

DJ Michiel Cnudde deed vorig weekend Expo Waregem daveren op zijn grondvesten. De Deerlijkenaar vierde zijn 20-jarig bestaan als DJ.

“Ik heb altijd gezegd dat, indien ik een groot feest geef, dat zeker voor een goed doel zou zijn”, vertelt de 39-jarige top-dj. “Het kinderkankerfonds lag me al altijd heel nauw aan mijn hart. Daarvoor organiseerde ik dit eigenlijk, en niet om geld te verdienen. Dit was een project waar ik een jaar mee bezig was. “Ik kan terugblikken op een heel geslaagde editie. De opkomst lag tussen de 3500 en 4000 mensen die er al vrij vroeg bij waren.” Maar liefst dertig DJ’s zorgden voor een spetterende avond. “Die DJ’s moet ik van harte bedanken, want ook zij deden hun best om hun prijs aan te passen, of zelfs gratis te spelen voor het goede doel. En natuurlijk de grote opkomst bracht dus maar liefst 10000 euro in het laatje.”

stelselmatig gegroeid

“Ik heb het altijd over 20 jaar, maar eigenlijk is dit al 23 of 24 jaar (lacht). Nu al ben ik al aan het nadenken over een volgende editie volgend jaar. Dan wordt ik immers 40 jaar.

Ik heb gezien hoe plezant het was, en dit was een van de eerste grote binnen evenementen. Ik heb mezelf stelselmatig zien groeien tot wat ik nu ben. Vroeger was ik al lang blij dat ik in een cafeetje de kans kreeg om te draaien. Zo ging het van het een naar het ander cafeetje. Het muzikale gevoel heb ik altijd al gehad. Mijn papa was muzikant, en ook mijn kinderen zijn dezelfde richting uitgegaan. De weg naar de top, waar ik voor alle duidelijkheid nog niet ben, is immens lang”, besluit Michiel Cnudde. (ELD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier