David Taelman nieuwe uitbater van cafetaria vernieuwde sporthal Ichtegem

foto Coghe © Foto Coghe
Rudi Ilegems
Rudi Ilegems Medewerker KW

David Taelman (35), een vrijgezel uit Koekelare, is de nieuwe uitbater van de Extra Time, de cafetaria van de vernieuwde sporthal in Ichtegem. Hij volgt Carine Deflou en Philippe Decru op.

Op vrijdag 10 januari nodigde David Taelman vrienden en kennissen uit om het glas te komen heffen in de Extra Time. Zijn oproep werd massaal beantwoord en samen met dj Benny werd voor een toffe sfeer gezorgd.

Al 15 jaar in horeca

David Taelman volgt Carine Duflou en Philippe Decru op die zich, na zeven jaar Extra Time, voortaan alleen nog maar gaan toeleggen op Café Gilbert in het centrum van Ichtegem.

“Al 15 jaar ben ik in de horeca actief en heb in verschillende zaken gewerkt. Ik ken dus wel het klappen van de zweep en kan gerust stellen dat het mijn passie is”, vertelt David.

“Toen ik hoorde dat er een uitbater gezocht werd voor de cafetaria Extra Time waagde ik mijn kans. Per slot van rekening zijn de voorwaarden die de gemeente vooropstelt aantrekkelijk. Het gebouw is volledig vernieuwd, er is een speelplein en een groot terras. Allemaal argumenten die me ertoe hebben aangezet om het nu eens zelf te proberen. De Extra Time is een zaak die aantrekkelijk is voor alle leeftijden, van 8 tot 88″, lacht David. “Je kan in de Extra Time ook terecht voor allerlei evenementen, babyborrels, verjaardagfeestjes, communiefeestjes, … noem maar op. Daarvan staan er trouwens al een paar op de kalender.”

Uitgebreide drankkaart

“Ik zorg ook voor verzorgde snacks. De menukaart heb ik wel bewust klein gehouden. Verder ga ik ook voor het betere drankassortiment. Zo kan je hier, naast een uitgebreide keuze aan dranken, de betere gins bestellen. Maandag is de sluitingsdag. De andere dagen is de cafetaria telkens open vanaf 14 uur”, besluit David Taelman. (RI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier