ONDERWIJS

Alle lessen in alle schoolnetten worden opgeschort vanaf 16 maart. De scholen blijven wel open voor gratis opvang van leerlingen, zodat ouders die moeten werken hun kinderen altijd naar school kunnen laten gaan. In de kunstacademie worden vanaf 14 maart alle lessen, voorstellingen en evenementen geschrapt.

STADHUIS EN WELZIJNSHUIS

Zowel in de voor- als namiddag werken alle diensten vanaf 16 maart enkel op afspraak. De openingsuren zijn ongewijzigd. De werking en openingsuren van het welzijnshuis zijn ongewijzigd.

WOONZORGCENTRA

Tot nader order is alle bezoek verboden in De Meers, Acropolys en de Karmel. Ook hun cafetaria's zijn niet open voor bezoekers.

ZWEMBAD

Zowel het zwembad als het sportcafé De Treffer is gesloten vanaf zaterdag 14 maart.

BIBLIOTHEEK

Alle bibliotheken in Waregem, Desselgem en Sint-Eloois-Vijve zijn gesloten en alle geplande activiteiten gaan niet door. Inleveren van geleende materialen kan aan de bekende inleverbussen en verlenging ervan kan via www.waregem.bibliotheek.be

CULTUURCENTRUM DE SCHAKEL

Alle geplande voorstellingen, concerten, films, schoolvoorstellingen en vormingen vanaf 12 maart tot en met 3 april worden in overleg met artiesten, gezelschappen en organisatoren geannuleerd of verschoven naar een latere datum.

ANDERE OPENBARE GEBOUWEN

Naast bovenvermelde maatregelen zijn ook tal van andere openbare gebouwen gesloten: alle sporthallen, alle ontmoetingscentra, het Koetshuis in park Casier, het bezoekerscentrum Hippo-War en het platform voor actuele kunst Be-Part.

EVENEMENTEN

Alle feesten, fuiven en activiteiten (cinema, theater, sport, cultuur, folklore,...), zowel groot als klein, openbaar als privé worden geannuleerd.

Meer info en updates: www.waregem.be/corona

(PPW)

Alle lessen in alle schoolnetten worden opgeschort vanaf 16 maart. De scholen blijven wel open voor gratis opvang van leerlingen, zodat ouders die moeten werken hun kinderen altijd naar school kunnen laten gaan. In de kunstacademie worden vanaf 14 maart alle lessen, voorstellingen en evenementen geschrapt.Zowel in de voor- als namiddag werken alle diensten vanaf 16 maart enkel op afspraak. De openingsuren zijn ongewijzigd. De werking en openingsuren van het welzijnshuis zijn ongewijzigd.Tot nader order is alle bezoek verboden in De Meers, Acropolys en de Karmel. Ook hun cafetaria's zijn niet open voor bezoekers.Zowel het zwembad als het sportcafé De Treffer is gesloten vanaf zaterdag 14 maart.Alle bibliotheken in Waregem, Desselgem en Sint-Eloois-Vijve zijn gesloten en alle geplande activiteiten gaan niet door. Inleveren van geleende materialen kan aan de bekende inleverbussen en verlenging ervan kan via www.waregem.bibliotheek.beAlle geplande voorstellingen, concerten, films, schoolvoorstellingen en vormingen vanaf 12 maart tot en met 3 april worden in overleg met artiesten, gezelschappen en organisatoren geannuleerd of verschoven naar een latere datum.Naast bovenvermelde maatregelen zijn ook tal van andere openbare gebouwen gesloten: alle sporthallen, alle ontmoetingscentra, het Koetshuis in park Casier, het bezoekerscentrum Hippo-War en het platform voor actuele kunst Be-Part.Alle feesten, fuiven en activiteiten (cinema, theater, sport, cultuur, folklore,...), zowel groot als klein, openbaar als privé worden geannuleerd.(PPW)