C&A Oostende opent de deuren van gloednieuw pand in Kapellestraat

De nieuwe C&A opent feestelijk de deuren. © LB
Leen Belpaeme
Leen Belpaeme Medewerker KW

Winkelketen C&A kan je vanaf nu vinden aan de overkant van de Kapellestraat in Oostende in een volledig vernieuwde winkel. De verhuis past bij de modernisering van het winkelnetwerk van C&A.

Er stonden zaterdagmorgen al tientallen mensen te wachten om als eerste de nieuwe winkel van C&A te ontdekken in de Kapellestraat. De winkelketen verhuisde naar de overkant van de straat waar het gebouw volledig opnieuw werd ontwikkeld tot één groot pand met oog voor de historische elementen. “Bezoekers worden aangesproken door een opengewerkte etalage met een directe inkijk in de winkel. Hier hebben we twee overzichtelijke vloeren en we zijn heel tevreden over dit pand”, zegt Stefanie Schneider, Market Lead C&A Benelux.

Moderne invulling

Ook de invulling van de winkel werd gemoderniseerd. “We stappen af van de gekende winkelpresentatie en zetten volop in op het inspireren van onze klanten. Waar je ook kijkt, kan je leuke outfitcombinaties zien, waarbij we onze collecties mixen & matchen. Klanten kunnen vanaf nu ook kiezen voor een betaling via een self-scan kassa nadat ze hun keuze maakten in de paskamers met een gezellige lounge sfeer. En wanneer je maat of de gewenste kleur niet voorradig is, kan je deze heel gemakkelijk online bestellen aan één van de e-shopzuilen bij de paskamers”, voegt Schneider nog toe.

Het team in Oostende bestaat uit een 25-tal mensen. “Er is ook nog een vacature, als er mensen zijn die hier willen komen werken, mogen ze zich zeker kandidaat stellen”, besluit Schneider.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier