Brugge reikt opnieuw awards aan verdienstelijke ondernemers

De winnaars van de vorige Brugge Awards in 2023. © Davy Coghe
Stefan Vankerkhoven

Op maandag 17 juni vindt in het BMCC de tweede editie van de Brugge Awards plaats. Met dit initiatief willen Brugge.inc en Stad Brugge de Brugse ondernemers op een positieve manier in de kijker zetten. Op diezelfde avond trappen ook de Rode Duivels in Frankfurt hun EK op gang tegen Slowakije. “We combineren business met pleasure en zenden tijdens deze feestelijke netwerkavond ook de match uit”, zegt schepen van Werk en Ondernemen Pablo Annys.

De goedgevulde avond start voor de geïnteresseerden om 18 uur met de eerste EK-match van onze Rode Duivels in Frankfurt tegen Slovakije. De organisatie nodigt de ondernemers graag uit om op de vierde verdieping van het beursgebouw te kijken naar de wedstrijd. Ondertussen staan de deuren van het dakterras open om met een fantastisch zicht op Brugge te genieten van een drankje en versnapering.

Winnaars

Om 20 uur gaat het academisch gedeelte van de avond van start waarbij Brugge.inc met hun ‘impact report’ een korte stand van zaken brengt over de economische troeven van Brugge. Daarna worden de acht winnaars en de ‘Lifetime Achievement’ bekendgemaakt. Uit meer dan 300 nominaties selecteerde een externe en onafhankelijke jury vorige maand vijf laureaten per categorie.

Muziek

Presentatrice Mieke Dumont zorgt voor een vlot verloop van het korte academische gedeelte, waarna men uitgebreid kan netwerken tijdens een walking dinner. De coverband For Each a Flower en DJ Gueush verzorgen de muzikale intermezzo’s. Ruim 400 geïnteresseerden woonden vorig jaar de eerste editie van de Brugge Awards bij.

Tickets kosten 135 euro en zijn te koop via de website www.bruggeawards.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier