De kinderen in de noodopvang van basisschool Einstein zullen vanaf maandag 500 hartjes maken om op te sturen naar zorgverleners en bewoners van woonzorgcentra. Met de actie 'Stuur een hartje' willen ze de boodschap verspreiden dat ze hen niet vergeten en hen een hart onder de riem steken.

Basisschool Einstein wil de actie zo ruim mogelijk verspreiden. Iedereen die dat wil, kan via de website www.stuureenhartje.be aan onze kinderen vragen om een gratis hartje te maken. De hartjes krijgen ook een gedichtje of persoonlijke boodschap mee.

"Oma's en opa's kunnen onze steun goed gebruiken", zegt directeur Marnic Bos. "En aan onze helden in de zorgsector willen we laten weten hoezeer we hun inspanningen waarderen. We hopen dat andere scholen zich aan zullen sluiten bij dit initiatief, zodat de hartjes zich - liefst nog sneller dan het gevreesde virus - zullen verspreiden. Scholen kunnen ons contacteren via dezelfde website www.stuureenhartje.be."

Wie het initiatief een warm hart toedraagt, kan de actie steunen door een bijdrage te storten om de postzegels te helpen betalen. Dat kan op BE 53 0682 1043 4453. (JD)

De kinderen in de noodopvang van basisschool Einstein zullen vanaf maandag 500 hartjes maken om op te sturen naar zorgverleners en bewoners van woonzorgcentra. Met de actie 'Stuur een hartje' willen ze de boodschap verspreiden dat ze hen niet vergeten en hen een hart onder de riem steken.Basisschool Einstein wil de actie zo ruim mogelijk verspreiden. Iedereen die dat wil, kan via de website www.stuureenhartje.be aan onze kinderen vragen om een gratis hartje te maken. De hartjes krijgen ook een gedichtje of persoonlijke boodschap mee."Oma's en opa's kunnen onze steun goed gebruiken", zegt directeur Marnic Bos. "En aan onze helden in de zorgsector willen we laten weten hoezeer we hun inspanningen waarderen. We hopen dat andere scholen zich aan zullen sluiten bij dit initiatief, zodat de hartjes zich - liefst nog sneller dan het gevreesde virus - zullen verspreiden. Scholen kunnen ons contacteren via dezelfde website www.stuureenhartje.be."Wie het initiatief een warm hart toedraagt, kan de actie steunen door een bijdrage te storten om de postzegels te helpen betalen. Dat kan op BE 53 0682 1043 4453. (JD)