Ann Noyer uit Woumen is bachbloesemadviseur en bewustzijnscoach

Ann Noyez in haar consultatieruimte. © ACK
Annie Callewaert
Annie Callewaert Medewerker KW

Ann Noyer (50) uit de Kerkhofstraat in Woumen is erkend bachbloesemadviseur en bewustzijnscoach.

“Van jongs af aan werd mij de kennis van de natuurgeneeskunde bijgebracht”, aldus Ann, gehuwd met Joris De Maré en mama van twee kinderen. “Dit wekte mijn interesse in de psyche van de mens en dus volgde ik workshops en kortlopende opleidingen rond thema’s die hierbij aansluiten zoals yoga, mindfulness, energetisch werk, gezonde voeding en dergelijke meer. Daarnaast volgde ik een vier jaar durende opleiding Centered Living om mijn eigen ontwikkeling te steunen.”

Onevenwicht

Na eerst een tijd een groepspraktijk te hebben gehad, besloot Ann om thuis een eigen praktijk te starten. “Mensen leven tegenwoordig in een drukke maatschappij met toenemende eisen en steeds meer prikkels. Dat kan ervoor zorgen dat ze het moeilijker krijgen om zich staande te houden. Aan de basis hiervan ligt vaak een emotioneel onevenwicht en dat is precies waar bachbloesems op werken”, zegft Ann.

“De mens bestaat niet alleen uit vlees en bloed. Ons zijn wordt ook vaak bepaald door onze emoties. Via bachbloesems kunnen we hierin terug een evenwicht brengen. Bachbloesems geven ondersteuning bij angst, verlegenheid, hypersensitiviteit, stress, vermoeidheid, rouwbegeleiding, burn-out , autisme, ADHD en nog heel wat meer.”

“Naast het bepalen van de juiste bachbloesems vind ik het belangrijk om mensen bewust te maken van wie ze zijn en hoe ze in het leven staan. Daarna reik ik hen tools aan om hun leven terug in eigen handen te nemen. Als bewustzijnscoach help ik de mensen met het aanpakken van hun problemen. Ik vertrek vanuit de karakterlijnen en via een verkennend gesprek kom ik tot begrip waar het onevenwicht zit. Voor een consultatie trek ik één tot anderhalf uur uit.”

Praktisch

Ann werkt enkel op afspraak. Een afspraak maken kan via 0473 29 81 66. Meer info over het werk van Ann vind je op www.balanceyourfeelings.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier