De mededeling van de politie verschaft met zoveel woorden geen verdere duidelijkheid over de identiteit van de slachtoffers. Wel wordt vermeld dat er voor de identificatie werd samengewerkt met de Vietnamese politie.

Er werd eerder al van uitgegaan dat de meeste slachtoffers van Vietnamese afkomst zijn. Aanvankelijk dacht men dat de slachtoffers Chinezen waren.

Het Franse persbureau AFP zegt van de politie bevestiging te hebben gekregen dat de 31 mannen en acht vrouwen wel degelijk Vietnamezen zijn.

De nabestaanden zijn op de hoogte gebracht, zo vermeldt de mededeling van de politie ook.

Volgens de krant Daily Mail hebben 31 families uit Vietnam DNA-stalen afgestaan ten behoeve van de identificatie.

(BELGA)

De mededeling van de politie verschaft met zoveel woorden geen verdere duidelijkheid over de identiteit van de slachtoffers. Wel wordt vermeld dat er voor de identificatie werd samengewerkt met de Vietnamese politie. Er werd eerder al van uitgegaan dat de meeste slachtoffers van Vietnamese afkomst zijn. Aanvankelijk dacht men dat de slachtoffers Chinezen waren.Het Franse persbureau AFP zegt van de politie bevestiging te hebben gekregen dat de 31 mannen en acht vrouwen wel degelijk Vietnamezen zijn.De nabestaanden zijn op de hoogte gebracht, zo vermeldt de mededeling van de politie ook.Volgens de krant Daily Mail hebben 31 families uit Vietnam DNA-stalen afgestaan ten behoeve van de identificatie.(BELGA)