19-jarige Casper Cotton is nieuwe wijkburgemeester van de Belgiek in Deerlijk

Casper Cotton, de jongste van de zeven kandidaten, werd zaterdagvanavond tot nieuwe wijkburgemeester van de Belgiek verkozen. © DRD
Redactie KW

Casper Cotton (19), zoon van Andy Cotton en Katrien Vandenbogaerde en broer van Lobke en Tess, werd zaterdagvanavond tot nieuwe wijkburgemeester van de Belgiek in Deerlijk verkozen.

Hij volgt uittredend burgervader Stefaan Vanwynsberghe op die zich behalve Renaat Vanneste, Frank Devos, Janne Dejager, Ronny Deleersnyder en Henkie Courtens ook kandidaat stelde voor de felbegeerde titel. Casper Cotton, gesteund door de Elf Novemberlaan en de Vichtesteenweg, was de benjamin van de zeven kandidaten.

Na de bekendmaking van de uitslag door voorzitter Billy Veys en het omgorden van de tricolore sjerp door burgemeester Claude Croes beloofde Casper Cotton zijn titel op een waardige manier te zullen dragen. Een van zijn programmapunten is jaarlijks uitpakken met een Belgiekfestijn: halloweentocht, kerstmarkt, kubbwedstrijd… Daarna was het hoog tijd om een feestje te bouwen met de vele supporters.

(DRD)

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier