Zeven kandidaten uit Veurne nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier

Tristan Vandevelde

537 West-Vlamingen hopen dat je het bolletje naast hun naam kleurt op verkiezingszondag 9 juni. Onder hen ook zeven kandidaten uit Veurne. Ontdek hier wie dat zijn.

Jochem Boedts (Voor U)

Jochem Boedts staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor het Vlaams Parlement als eerste opvolger. De 34-jarige man werkt als freelancer.

Dirk Kesteloot (N-VA)

Dirk Kesteloot staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor het Vlaams Parlement op de dertiende plaats. De 68-jarige man is gepensioneerd.

Peter Roose (Vooruit)

Burgemeester van Veurne Peter Roose staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor het Vlaams Parlement op de 21ste plaats. Peter is 54 jaar.

Céline Serpieters (CD&V)

Céline Serpieters staat op de West-Vlaamse lijst van CD&V voor het Vlaams Parlement als zevende opvolgster. De 25-jarige vrouw is leerkracht Frans en Latijn.

Elise Sticker (Vooruit)

Elise Sticker staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor het Vlaams Parlement als derde opvolgster. De 25-jarige vrouw is kabinetsmedewerker.

Fabien Vande Velde (Voor U)

Fabien Vande Velde staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor het Vlaams Parlement als dertiende opvolger. De 25-jarige man is ondernemer.

Isabelle Verlodt (Voor U)

Isabelle Verlodt staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor het Vlaams Parlement op de vijfde plaats. De 58-jarige vrouw is zelfstandige.