Zeven kandidaten uit Nieuwpoort nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier

Tristan Vandevelde

537 West-Vlamingen hopen dat je het bolletje naast hun naam kleurt op verkiezingszondag 9 juni. Onder hen ook zeven kandidaten uit Nieuwpoort. Ontdek hier wie dat zijn.

Maarten Claeys (CD&V)

Maarten Claeys staat op de West-Vlaamse lijst van CD&V voor het Vlaams Parlement op de elfde plaats. De 41-jarige man is politiek adviseur in het Europees Parlement.

Jessyca Deschamps (Voor U)

Jessyca Deschamps staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor het Vlaams Parlement als tiende opvolgster. De 18-jarige vrouw studeert nog.

Rosette Deschamps (Vlaams Belang)

Rosette Deschamps staat op de West-Vlaamse lijst van het Vlaams Belang voor het Vlaams Parlement als tiende opvolger. De 75-jarige vrouw is gepensioneerd.

Atiq Jabarkhel (Groen)

Atiq Jabarkhel staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de negende plaats. De 29-jarige man is maatschappelijk assistent.

Marleen Van Herck (Voor U)

Marleen Van Herck staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor het Vlaams Parlement op de tiende plaats. De 49-jarige vrouw werkt als bediende in Brico.

Lieselot Van Mol (Open VLD)

© Open Vld

Lieselot Van Mol staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor het Vlaams Parlement als derde opvolger. De 33-jarige vrouw werkt als project- en communicatiemanager bij brandweernetwerk VVSG.

Els Vosté (Voor U)

Els Vosté staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor het Vlaams Parlement als twaalfde opvolgster. De 38-jarige is arbeider.