Zeven kandidaten uit De Panne nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier

Tristan Vandevelde

537 West-Vlamingen hopen dat je het bolletje naast hun naam kleurt op verkiezingszondag 9 juni. Onder hen ook zeven kandidaten uit De Panne. Ontdek hier wie dat zijn.

Betty Beerens (Voor U)

Betty Beerens staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor het Vlaams Parlement als zesde opvolgster. De 78-jarige vrouw uit De Panne is gepensioneerd.

Hanne Blieck (CD&V)

Hanne Blieck.
Hanne Blieck. © CD&V

Hanne Blieck staat op de West-Vlaamse lijst van CD&V voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als vierde opvolger. De 35-jarige vrouw uit De Panne is directeur Aankoop & Overheidsopdrachten.

Stéphane Buyens (Open VLD)

Stéphane Buyens.
Stéphane Buyens. © LUX visual storytellers Open VLD

Stéphane Buyens staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de veertiende plaats. De 64-jarige man uit De Panne is actief als schepen en is sterrenchef in Hostellerie Le Fox in De Panne.

Sabrine Desaever (PVDA)

Sabrine Desaever.
Sabrine Desaever. © PVDA

Sabrine Desaever staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor het Vlaams Parlement op de negende plaats. De 53-jarige vrouw uit De Panne is oprichter van Brein Storm, een goed doel dat zich inzet voor mensen die lijden aan chronische aandoeningen zoals haar zoon Tristan. Ze is dan ook voltijds mantelzorger voor haar zoon.

Nicky Masscheleyn (Vooruit)

Nicky Masscheleyn.
Nicky Masscheleyn. © Vooruit

Nicky Masscheleyn staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor het Vlaams Parlement als tiende opvolger. De 38-jarige man uit De Panne is algemeen secretaris van ACOD Spoor.

Jochen Raymaekers (Open VLD)

© LUX visual storytellers

Jochen Raymaekers staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor het Vlaams Parlement als veertiende opvolger. De 46-jarige man uit De Panne is bestuurder bij J-Club Vakantiecentrum De Panne en ondernemer.

Sabine Van der Maelen (CD&V)

Sabine Van der Maelen.
Sabine Van der Maelen. © CD&V

Sabine Van der Maelen staat op de West-Vlaamse lijst van CD&V voor het Vlaams Parlement als zesde opvolger. De 53-jarige vrouw uit De Panne is zelfstandige.