Zes Meulebekenaars nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier

Tristan Vandevelde

537 West-Vlamingen hopen dat je het bolletje naast hun naam kleurt op verkiezingszondag 9 juni. Onder hen ook zes kandidaten uit Meulebeke. Ontdek hier wie dat zijn.

Hind Absa (Open VLD)

© LUX visual storytellers

Hind Absa staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als vijfde opvolgster. De 25-jarige vrouw werkt als pedagoge.

Aron Decavele (Voor U)

Aron Decavele staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor het Vlaams Parlement als vijftiende opvolger. De 27-jarige man is ondernemer.

Anneke Dejonghe (CD&V)

Anneke Dejonghe staat op de West-Vlaamse lijst van CD&V voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de dertiende plaats. De 44-jarige vrouw is schepen in Meulebeke.

Benedikt Van Staen (N-VA)

Benedikt Van Staen staat op de West-Vlaamse lijst van N-Va voor het Vlaams Parlement als achtste opvolger. De 48-jarige man is supply chain manager.

Lieven Vaneeckhoutte (N-VA)

Lieven Vaneeckhoutte staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als achtste opvolger. De 54-jarige man is zelfstandig.

Machteld Vanhee (N-VA)

Machteld Vanhee staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de achtste plaats. De 37-jarige vrouw is algemeen verantwoordelijke voor beroepsgerichte vorming.