Vijf Ichtegemnaars nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier

Tristan Vandevelde
Tristan Vandevelde Stagiair KW

537 West-Vlamingen hopen dat je het bolletje naast hun naam kleurt op verkiezingszondag 9 juni. Onder hen ook vijf kandidaten uit Ichtegem. Ontdek hier wie dat zijn.

Lieven Cobbaert (Open VLD)

Lieven Cobbaert, burgemeester van Ichtegem, staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor het Vlaams Parlement op de twintigste plaats. De 38-jarige Ichtegemnaar is is ook parlementair medewerker van Bart Tommelein.

Odette Deprez (Voor U)

Odette Deprez staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de zesde plaats. De 73-jarige Ichtegemnaar is gepensioneerd.

Melissa Draye (L99)

Melissa Draye staat op de West-Vlaamse lijst van L99 voor het Vlaams Parlement als vierde opvolger. De 38-jarige Ichtegemnaar is zorgkundige in een woonzorgcentrum.

Tina Ledaine (Open VLD)

Tina Ledaine.
Tina Ledaine. © YORBEN AUDENAERT Open VLD

Tina Ledaine staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor de Kamer Van Volksvertegenwoordigers op de dertiende plaats. De 47-jarige Ichtegemnaar is schepen van Ichtegem en kinesist.

Wanne Mertens (L99)

Wanna Mertens staat op de West-Vlaamse lijst van L99 voor het Vlaams Parlement op de eerste plaats. De 27-jarige Ichtegemnaar is huisvrouw.