Vijf Anzegemnaars nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier

Tristan Vandevelde
Tristan Vandevelde Stagiair KW

537 West-Vlamingen hopen dat je het bolletje naast hun naam kleurt op verkiezingszondag 9 juni. Onder hen ook vijf kandidaten uit Anzegem. Ontdek hier wie dat zijn.

Martijn De Maesschalck (Vlaams Belang)

Martijn De Maesschalck
Martijn De Maesschalck © Céline De Caluwe Vlaams Belang

Martijn De Maesschalck staat op de West-Vlaamse lijst van het Vlaams Belang voor de Kamer van volksvertegenwoordigers als zevende opvolger. De 19-jarige student studeert Rechten aan de universiteit van Gent.

Charlotte Lombaert (PVDA)

Charlotte Lombaert.
Charlotte Lombaert. © PVDA

Charlotte Lombaert staat op de elfde plaats op de West-Vlaamse lijst voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers. De 50-jarige Anzegemnaar is leerkracht.

Daan Ryckoordt (Groen)

Daan Ryckoordt
Daan Ryckoordt © Groen

Daan Ryckoordt staat op de West-Vlaamse lijst voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als achtste opvolger. De 34-jarige Anzegemnaar is lid van gemeentelijke partij INZET en had tot voor kort een biowinkel in Avelgem.

Debbie Vandenberghe (Groen)

Debbie Vandenberghe.
Debbie Vandenberghe. © Groen

Debbie Vandenberghe staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor het Vlaams Parlement als tiende opvolgster. De 33-jarige Anzegemnaar werkt als ergotherapeute.

Jeremie Vaneeckhout (Groen)

Jeremie Vaneeckhout trekt de West-Vlaamse lijst van het Vlaams Parlement voor Groen. De 39-jarige Anzegemnaar is momenteel co-partijvoorzitter van Groen, samen met Nadia Naji. Daarnaast zetelt hij momenteel ook in het Vlaams Parlement.