Met de herverkiezing van Belinda als co-voorzitster levert de stad aan zee haar tweede nationale jongerenvoorzitter, naast Aaron Ooms van de Jong-Socialisten. Belinda wordt samen met Stefanie De Bock opnieuw het gezicht van de groene jongerenbeweging. Rémy, huidig voorzitter van Jong Groen Middenkust, werd dan weer verkozen tot studentenvertegenwoordiger. Dit is een nieuwe functie binnen het nationale bestuur van Jong Groen.

"De jonge groene studenten hebben nu voor het eerst in de geschiedenis van Jong Groen een eigen vertegenwoordiger, dit is een ware revolutie," aldus Belinda en Rémy. "We zijn ook trots dat Middenkust zo goed vertegenwoordigd is in het nationale bestuur."

Met de herverkiezing van Belinda als co-voorzitster levert de stad aan zee haar tweede nationale jongerenvoorzitter, naast Aaron Ooms van de Jong-Socialisten. Belinda wordt samen met Stefanie De Bock opnieuw het gezicht van de groene jongerenbeweging. Rémy, huidig voorzitter van Jong Groen Middenkust, werd dan weer verkozen tot studentenvertegenwoordiger. Dit is een nieuwe functie binnen het nationale bestuur van Jong Groen."De jonge groene studenten hebben nu voor het eerst in de geschiedenis van Jong Groen een eigen vertegenwoordiger, dit is een ware revolutie," aldus Belinda en Rémy. "We zijn ook trots dat Middenkust zo goed vertegenwoordigd is in het nationale bestuur."