Twaalf kandidaten uit Middelkerke nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier

Tristan Vandevelde
Tristan Vandevelde Stagiair KW

537 West-Vlamingen hopen dat je het bolletje naast hun naam kleurt op verkiezingszondag 9 juni. Onder hen ook twaalf kandidaten uit Middelkerke. Ontdek hier wie dat zijn.

Jean-Marie Dedecker (N-VA)

Jean-Marie Dedecker staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als lijsttrekker. De 71-jarige man is burgemeester van Middelkerke.

Marc Descheemaecker (N-VA)

Marc Descheemaecker staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de zestiende plaats. De 68-jarige man is bestuurder van verschillende vennootschappen.

Christian Dobbelaere (Voor U)

Christian Dobbelaere staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als eerste opvolger. De 55-jarige man is zelfstandig consulaat.

Geert Galle (Open VLD)

© LUX visual storytellers

Geert Galle staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor het Vlaams Parlement op de vijftiende plaats. De 62-jarige man is gepensioneerd.

Robin Houthoofdt (Groen)

Robin Houthoofdt staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor het Vlaams Parlement als vierde opvolger. De 33-jarige man is zelfstandig in de IT-sector.

Jonas Lacono (Voor U)

Jonas Lacono staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor het Vlaams Parlement. Jonas is 25 jaar.

Johan Kemel (Voor U)

Johan Kemel staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor het Vlaams Parlement op de eerste plaats. De 59-jarige baat zelfstandig een kunstgrascentrum uit.

Patrick Meurice (Vlaams Belang)

Patrick Meurice staat op de West-Vlaamse lijst van Vlaams Belang voor het Vlaams Parlement. De 59-jarige man is hofmeester.

Filip Soetaert (Voor U)

Filip Soetaert staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als zevende opvolger. Hij is 49 jaar.

Edelweiss Soubry (CD&V)

Edelweiss Soubry staat op de West-Vlaamse lijst van CD&V voor het Vlaams Parlement als dertiende opvolgster. De 50-jarige vrouw werkt als bediende.

Marie-Claire Suttels (Voor U)

Marie-Claire Suttels staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers. De 79-jarige vrouw is gepensioneerd.

Jamie Wittouck (N-VA)

Jamie Wittouck staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor het Vlaams Parlement als derde opvolger. De 28-jarige man is parlementair medewerker.