Twaalf kandidaten uit Kuurne nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier

Tristan Vandevelde

537 West-Vlamingen hopen dat je het bolletje naast hun naam kleurt op verkiezingszondag 9 juni. Onder hen ook twaalf kandidaten uit Kuurne. Ontdek hier wie dat zijn.

Fanny Decock (Open VLD)

Fanny Decock
Fanny Decock © YORBEN AUDENAERT Open VLD

Fanny Decock staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor het Vlaams Parlement op de tiende plaats. De 52-jarige vrouw werkt als dispatcher bij hylpverleningszone Fluvia.

Bram Deloof (N-VA)

Bram Deloof staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor het Vlaams Parlement als vijftiende opvolger. De 43-jarige man is manager.

Charlotte Devos (Vooruit)

Charlotte Devos staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor het Vlaams Parlement op de vijfde plaats. De 34-jarige vrouw is preventiedeskundige.

Ann Goethals (Groen)

Ann Goethals staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de vijftiende plaats. De 61-jarige vrouw is zaakvoerder bij een bedrijf dat focust op energiezuinig bouwen.

Bernard Marchau (Groen)

Bernard Marchau staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de elfde plaats. De 50-jarige man begeleidt jongeren met een beperking.

Ewout Ramon (Partij Blanco)

Ewout Ramon staat op de West-Vlaamse lijst van Partij Blanco voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als lijsttrekker. De 33-jarige man is coördinator van UGent voor West-Vlaanderen met focusgebied Levenslang Leren.

Ariane Seynaeve (PVDA)

Ariane Seynaeve staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor het Vlaams Parlement op de negentiende plaats. De 52-jarige vrouw werkte in de textiel, maar is nu student verzorging.

Annelies Vandamme (PVDA)

Annelies Vandamme staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als tweede opvolgster. De 47-jarige vrouw is metaalarbeidster.

Annelies Vandenbussche (Vooruit)

Annelies Vandenbussche staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor het Vlaams Parlement op de twaalfde plaats. De 42-jarige vrouw is verpleegkundige in een ziekenhuis.

Alessandro Vandorpe (PVDA)

Alessandro Vandorpe staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor het Vlaams Parlement als twaalde opvolger. De 21-jarige man is interimwerker.

Willem Vanwynsberghe (CD&V)

Willem Vanwynsberghe staat op de West-Vlaamse lijst van CD&V voor het Vlaams Parlement op de veertiende plaats. De 27-jarige man werkt als leerkracht op het Guldensporencollege Kortrijk en is schepen van Kuurne.

Els Verhagen (Groen)

Els Verhagen staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor het Vlaams Parlement op de elfde plaats. De 59-jarige vrouw werkt als maatschappelijk werker.