Tien Zwevegemnaars nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier

Tristan Vandevelde

537 West-Vlamingen hopen dat je het bolletje naast hun naam kleurt op verkiezingszondag 9 juni. Onder hen ook tien kandidaten uit Zwevegem. Ontdek hier wie dat zijn.

Arthur Buckens (N-VA)

Arthur Buckens staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor het Vlaams Parlement als zesde opvolger. De 23-jarige Zwevegemnaar studeert Rechten.

Isabelle Degezelle (CD&V)

Isabelle Degezelle staat op de West-Vlaamse lijst van CD&V voor het Vlaams Parlement op de tiende plaats. De 40-jarige vrouw is opleidingshoofd van Vives Roeselare en schepen.

Justin Dejager (Voor U)

Justin Dejager staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor het Vlaams Parlement als vijfde opvolger. De 28-jarige man is zelfstandige.

Raf Deprez (CD&V)

Raf Deprez staat op de West-Vlaamse lijst van CD&V voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de veertiende plaats. De 51-jarige man is verzekeringsagent.

Jolan Desimpelaere (PVDA)

Jolan Desimpelaere staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor het Vlaams Parlement op de vierde plaats. De 25-jarige Zwevegemnaar werkt als bediende.

Annelies Destailleur (PVDA)

Annelies Destailleur staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als achtste opvolgster. De 40-jarige vrouw is bediende.

Fatou Diabira (PVDA)

Fatou Diabira staat op de West-Vlaamse lijst PVDA voor het Vlaams Parlement op de zevende plaats. De 39-jarige vrouw is zelfstandige in de horeca.

Mieke Eggermont (Vooruit)

Mieke Eggermont staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de zevende plaats. De 48-jarige vrouw is vormingsmedewerker bij het ABVV.

Heleen Janssens (Groen)

Heleen Janssens staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als vijfde opvolgster. De 49-jarige vrouw is psychotherapeute en mylène consulente.

Eddy Loosveldt (Groen)

Eddy Loosveldt staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als negende opvolger. De 69-jarige man is gepensioneerd pedagoog.