Tien kandidaten uit Poperinge nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier

Tristan Vandevelde

537 West-Vlamingen hopen dat je het bolletje naast hun naam kleurt op verkiezingszondag 9 juni. Onder hen ook tien kandidaten uit Poperinge. Ontdek hier wie dat zijn.

Ben Desmyter (CD&V)

Ben Desmyter staat op de West-Vlaamse lijst van CD&V voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als negende opvolger. De 41-jarige man is provinciaal secretaris van CD&V en schepen van Poperinge.

Dirk Hebben (Groen)

Dirk Hebben staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de achttiende plaats. De 64-jarige man is bio-teler.

Sabien Laheye-Battheu (Open VLD)

© LUX visual storytellers

Sabien Laheye-Battheu staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de zestiende plaats. De 57-jarige vrouw is advocate.

Bram Meeuw (Open VLD)

© LUX visual storytellers

Bram Meeuw staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor het Vlaams Parlement als tweede opvolger. De 29-jarige man is CEO Meeuw International BVBA.

Jan Van Bruwaene (N-VA)

Jan Van Bruwaene staat op de West-Vlaamse lijst van N-Va voor het Vlaams Parlement op de vijftiende plaats. De 56-jarige man is bestuurder.

Martine Vanbrabant (Vlaams Belang)

Martine Vanbrabant staat op de West-Vlaamse lijst van Vlaams Belang voor het Vlaams Parlement als vijftiende opvolger. De 66-jarige vrouw is gepensioneerd.

Bryan Vanderhaeghe (Vooruit)

Bryan Vanderhaeghe staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor het Vlaams Parlement op de achtste plaats. De 37-jarige man is schepen.

Loes Vandromme (CD&V)

Loes Vandromme staat op de West-Vlaamse lijst van CD&V voor het Vlaams Parlement op de derde plaats. De 45-jarige vrouw is schepen, parlementslid en leerkracht.

Jurgen Vanlerberghe (Vooruit)

Jurgen Vanlerberghe staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de zestiende plaats. De man is 55 jaar.

Isabelle Verschaeve (Groen)

Isabelle Verschaeve staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de tiende plaats. De vrouw is 38 jaar.