Negen Zedelgemnaars nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier

Tristan Vandevelde
Tristan Vandevelde Stagiair KW

537 West-Vlamingen hopen dat je het bolletje naast hun naam kleurt op verkiezingszondag 9 juni. Onder hen ook negen kandidaten uit Zedelgem. Ontdek hier wie dat zijn.

Paul Braem (Groen)

Paul Braem staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor het Vlaams Parlement als elfde opvolger. De 64-jarige man is gepensioneerd.

Emma Casteleyn (N-VA)

Emma Casteleyn staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor het Vlaams Parlement als tweede opvolger. De 21-jarige Zedelgemnaar studeert nog.

Günther Descheemaecker (Vooruit)

Günther Descheemaecker staat op de West-Vlaamse lijst van Vooruit voor het Vlaams Parlement als zevende opvolger. De 42-jarige man werkt als bediende.

Lucia Dewitte (Groen)

Lucia Dewitte staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor het Vlaams Parlement als twaalfde opvolger. De 54-jarige vrouw is verpleegkundige in een opvangcentrum voor asielzoekers.

Elsy Lowyck (Voor U)

Elsy Lowyck staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor het Vlaams Parlement als zevende opvolger. De 70-jarige vrouw is gepensioneerd.

Geert Onraedt (PVDA)

Geert Onraedt staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor het Vlaams Parlement op de veertiende plaats. De 60-jarige man is bediende bij Fedasil.

Eddy Pollet (Voor U)

Eddy Pollet staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor het Vlaams Parlement op de dertiende plaats. De 71-jarige man is gepensioneerd.

Dominiek Spinneweyn-Sneppe (Vlaams Belang)

Dominiek Spinneweyn-Sneppe staat op de West-Vlaamse lijst van Vlaams Belang op de tweede plaats. De 50-jarige vrouw is volksvertegenwoordiger.

Kathleen Verhelst (Open VLD)

Kathleen Verhelst staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor het Vlaams Parlement als zestiende opvolger. De 55-jarige vrouw is federaal parlementslid en onderneemster in de bouwsector.