Negen Oostkampenaars nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier

Tristan Vandevelde
Tristan Vandevelde Stagiair KW

537 West-Vlamingen hopen dat je het bolletje naast hun naam kleurt op verkiezingszondag 9 juni. Onder hen ook negen kandidaten uit Oostkamp. Ontdek hier wie dat zijn.

Toben Braeckevelt (CD&V)

Toben Braeckevelt staat op de West-Vlaamse lijst van de Kamer van Volksvertegenwoordigers als derde opvolger. De 30-jarige Oostkampenaar werkt als ambtenaar bij FOD Financiën.

Carol Cartigny (Groen)

Carol Cartigny staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als eerste opvolgster. De 49-jarige Oostkampenaar is teamcoach.

Charlotte Casteur (Voor U)

Charlotte Casteur staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de achtste plaats. De 22-jarige is student.

Hakim Djemaa (Open VLD)

Hakim Djemaa staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor het Vlaams Parlement als dertiende opvolger. De 47-jarige Oostkampenaar is exportmanager van brouwerij De Halve Maan.

Valentien Goethals (Groen)

Valentien Goethals staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor het Vlaams Parlement als zevende opvolger. De 42-jarige Oostkampenaar is medewerker van de NGO ‘Join For Water’.

Akie Mahdaoui (PVDA)

Akie Mahdaoui staat op de West-Vlaamse lijst van PVDA voor het Vlaams Parlement op de derde plaats. De 32-jarige Oostkampenaar is buschauffeur.

Elke Robberechts (N-VA)

Elke Robberechts staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als zesde opvolger. De 47-jarige Oostkampenaar is administratief medewerker.

Kristof Van Hoye (Open VLD)

© Open Vld

Kristof Van Hoye staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de elfde plaats. De 39-jarige Oostkampenaar is country manager.

Kristien Verbelen (Vlaams Belang)

Kristien Verbelen staat op de West-Vlaamse lijst van Vlaams Belang voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de derde plaats. De 42-jarige Oostkampenaar is medewerkster bij een commerciële sector in de betonsector.