Ook in Lauwe UNIZO-lijsttrekkersdebat op 25 september

Lieven Verstraete is moderator (gf)
Rémi Bruggeman
Rémi Bruggeman Medewerker KW

Ook UNIZO Rekkem-Lauwe-Menen organiseert, net als vele andere afdelingen, een lijsttrekkersdebat in de Wieltjesstad. Griet Vanryckegem (N-VA), Eddy Lust (Voor 8930), Philippe Mingels (Groen), Caroline Bonte-Vanraes (CD&V) en Joke Nollet (Vlaams Belang) kruisen de degens in het debat dat gemodereerd wordt door VRT-journalist Lieven Verstraete.

UNIZO Rekkem-Lauwe-Menen organiseert zijn traditioneel lijsttrekkersdebat waarbij vijf door UNIZO opstelde speerpunten worden voorgelegd aan de lijsttrekkers die deelnemen aan de lokale verkiezingen van 13 oktober 2024. Het wordt een debat over thema’s die ondernemers, zelfstandigen en eigenlijk iedereen aanbelangen. Alle lijsttrekkers hebben momenteel hun deelname bevestigd en zullen er onder leiding van Lieven Verstraete ongetwijfeld een mooi debat van maken.

Het evenement vangt aan om 19 uur, met een glaasje aangeboden door UNIZO. Na een verwelkoming door Julie Fournier, voorzitster van UNIZO Rekkem-Lauwe-Menen, zal Lieven Verstraete het debat in goede banen leiden. Aan het einde van het debat wordt ook ruimte voorzien voor rechtstreekse interactie tussen de lijsstrekkers en het publiek. Vanaf 23 uur is er daarna nog mogelijkheid tot netwerking.

Omwille van organisatorische redenen is een voorinschrijving aangeraden, zowel voor leden als niet-leden van UNIZO via volgende link.