Nog drie nieuwe kandidaten bij Team Nieuw Bestuur

Kelly Vandekerckhove, Kathy Top en Steven Dubois. © gf
Tom Gheeraert
Tom Gheeraert Medewerker KW

Nadat Team Nieuw Bestuur vorige week al Margaux Degandt en Deborah De Smaels voorstelde, maakt het nu nog drie nieuwe namen bekend voor de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober. Kathy Top, Steven Dubois en Kelly Vandekerckhove maken hun debuut in de lokale politiek.

Kathy (52) woont in Langemark met haar echtgenoot Kurt Bruynsteen en is moeder van Eliot en Tristan, die uittredend gemeenteraadslid is. Al 34 jaar werkt ze bij boekhoudkantoor Backbone in Ieper. “Ik wil graag het engagement van mijn zoon voortzetten”, vertelt ze. “Ik zal me laten inspireren en adviseren door Tristan en Kurt.” Steven (37) woont ook in Langemark met zijn vrouw Kimberly Decancq, zoon Aryo (11) en dochter Yinse (9). Steven is ondervoorzitter van de ouderraad van de vrije basisschool in Langemark en werkt bij De Watergroep.

Kelly (26) is onlangs getrouwd met haar jeugdliefde Arnaud. Ze woont vlakbij het Guynemermomument in Poelkapelle. Ze is verpleegkundige in de ouderenzorg en werkt in het Jan Yperman Ziekenhuis. Ze was ook lange tijd lid van KSA/Chiro in Poelkapelle en danste jarenlang bij Danschool Donatha.

Bij de voorstelling van de gezamenlijke lijst van huidige coalitiepartijen N-VA, Vooruit en TOPE8920 in december werd al bekendgemaakt dat burgemeester Dominique Cool (N-VA) lijsttrekker wordt, schepen Jean-Marie Callewaert (Vooruit) staat op de derde plaats en schepen Laurent Hoornaert (TOPE8920) wordt lijstduwer.