Nieuwe namen bij Ons Dorp: ook voetballer Nikola Storm stapt in lokale politiek

Peter T. Van Hecke, Nikola Storm, Niels Laureyns, Siemen Tackaert en Henk Deprest van Ons Dorp. © MIWI
Michel Wijne
Michel Wijne Medewerker KW

De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur en ook bij Ons Dorp werden nieuwe namen bekendgemaakt. Ook voetballer Nikola Storm (29) stapt in de lokale politiek. “We zijn supertrots met deze aanwinst”, klinkt het bij Ons Dorp.

“Nikola Storm is actief als profvoetballer bij KV Mechelen en schonk hen in 2019 nog de Belgische beker met een fantastisch doelpunt”, vertelt Peter T. Van Hecke van Ons Dorp. “Hij is getrouwd met Pauline en trotse papa van twee zoontjes. Ook zijn papa Donald en mama Veronique zijn in Maldegem bekende gezichten. Nikola woont op de Kruipuit en wil zich als jonge ouder inzetten voor de algemene verkeersveiligheid en meer in het bijzonder de veiligheid in de schoolomgevingen. Het spreekt voor zich dat Nikola ook zijn ideeën heeft over hoe we het sportbeleid in onze gemeente naar een nog hoger niveau kunnen tillen. Nikola is welbespraakt en een graag geziene gast.”

Verenigingsleven

“Een tweede kandidaat waarmee we heel blij zijn, is Niels Laureyns”, gaat Peter verder. “Niels werkt als sales advisor bij BMW De Mey, is getrouwd met Annelies en papa van twee dochtertjes. Niels is geboren en getogen in Donk en woont nu in Adegem. Vroeger is hij actief geweest als voetballer in bijna elke dorpskern. Momenteel bereidt hij zich voor op zijn eerste Iron Man. Een goed georganiseerde kinderopvang, sport en vrije tijd, mobiliteit en het verenigingsleven zijn de zaken waar Niels zich extra wil voor inzetten.”

Actieve gemeente

“Ook met de komst van Siemen Tackaert zijn we binnen onze partij heel blij. Siemen werkt als Interior Designer bij Decota en samen met zijn vriendin Sancha en hun vrienden en vriendinnen organiseert hij de Micko Cup, het bekende voerbaltornooi op de terreinen van de Sobemai. Als geboren en getogen Middelburgenaar is hij actief binnen de voetbalvereniging Akkers Middelburg. Siemen weet wat een dorpskern nodig heeft om inwoners met elkaar te verbinden. Hij wil zich inzetten voor een actieve gemeente, waar er elke dag in iedere dorpskern en voor iedereen iets te beleven valt. Ambitieus, zo hebben we het graag bij Ons Dorp”, klinkt het enthousiast.