Nele Abbas en Inge Damme komen op bij Voor Oudenburg

Nele Abbas (links) en Inge Damme. © LIN
Redactie KW

‘Voor Oudenburg’ stelt twee nieuwe kandidaten voor uit de deelgemeenten: Nele Abbas (Westkerke) en Inge Damme (Roksem). Allebei mama en verbonden met het onderwijs.

Nele Abbas (38) woont in de Eernegemsestraat. Ze is getrouwd met Mike Casteleyn en mama van de tweeling Fenna en Lorien (10) en Felien (7). Nele behaalde een master in de onderwijskunde en vanuit haar job als onderwijscoach in hogeschool Vives zijn kansen voor jongeren haar ding. In haar vrije tijd vind je haar in het Oudenburgse sport- en verenigingsleven via haar dochters. Ook kan je haar regelmatig joggend aantreffen. Als jonge mama heeft Nele een speciale affiniteit met onderwijs, jeugd en kwaliteitsvolle kinderopvang.

Inge Damme (39) woont in de Oude Brugseweg en is getrouwd met Mike Moyaert, zelfstandig aannemer. Ze hebben twee kinderen: Mathis (13) en Lieze (7). Beroepshalve werkt ze op de dienst infrastructuur van de stad Gistel. Velen kennen haar als een gedreven voorzitter van de oudervereniging van vrije basisschool De Tandem. Haar interesse gaat dan ook voornamelijk uit naar de jonge gezinnen, met onder andere aandacht voor voldoende kinderopvang, en goed onderhouden en veilige speelpleinen. (LIN)