N-VA Izegem stelt drie nieuwe kandidaten voor gemeenteraadsverkiezingen voor

N-VA Izegem voegt met Thibaut Barbe, Kevin Deleu en Isabelle Eeckhout drie bekende Izegemnaars aan zijn lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen toe. © Collage VD
Valentijn Dumoulein
Valentijn Dumoulein medewerker KW

N-VA Izegem voegt met Isabelle Eeckhout, Thibaut Barbe en Kevin Deleu drie bekende Izegemnaars aan zijn lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen toe. Het trio zet zijn allereerste stappen in de actieve politiek.

Wie is wie?

Isabelle Eeckhout (51) is verpleegkundige op de spoedafdeling van de Sint-Jozefskliniek in Izegem. Ze woont samen met haar man Kurt Lamerant, N-VA-vertegenwoordiger in het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst, in de Lendeleedsestraat. Isabelle is de trotse mama van Niels (27) en Hanne (25). In haar vrije tijd kookt en bakt Isabelle graag en gaat ze geregeld lopen. “Door de betrokkenheid van Kurt en Hanne bij N-VA en Jong N-VA Izegem is mijn interesse in de lokale politiek gegroeid. Als verpleegkundige draag ik al jarenlang met veel passie zorg voor mensen. Met mijn gedrevenheid voor zorg en mijn sociaal engagement wil ik me graag inzetten voor het welzijn van elke inwoner van onze stad”, vertelt Isabelle.

Thibaut Barbe (46) is beroepshalve Private Estate Manager en woont in de Kokelarestraat op de Bosmolens. Hij gaat meermaals per week fitnessen, lopen en zwemmen. Reizen, culinair genieten en op stap gaan met vrienden staat bij Thibaut ook hoog op het verlanglijstje. “Ik was al jaren sterk geïnteresseerd in de N-VA en de politiek, maar durfde nooit zelf de stap zetten. Tot ik een tijd geleden gevraagd werd om deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Ik neem die handschoen vol goesting en gedrevenheid op en wil graag meehelpen om Izegem een commerciële, leuke, bruisende en veilige stad te maken voor iedereen.” Vader Jean-Pierre stond in 2012 nog op de lokale kieslijst voor N-VA.

Derde bekende nieuwkomer is Kevin Deleu (38). Hij is actief als Key Accountmanager bij Global Suppliers en zaakvoerder van Café Leute’s op de Grote Markt. Samen met zijn vrouw Sanne en hun twee zoontjes Owen en Jack wonen ze in de Hildersstraat in Kachtem. Kevin is een fervent minivoetballer, organiseert graag evenementen en was vroeger een graag geziene DJ bij Audiovibes en leider van Chiro Kachtem. “Ik ben al lang sympathisant van de N-VA. Nu wil ik ook zelf mijn steentje bijdragen en ga ik met plezier de uitdaging in oktober aan. Deelname aan de politiek zie ik als een effectieve manier om een positieve impact te hebben en het algemeen welzijn in onze stad te bevorderen.”