Met een krachtig team rekent de nieuwe politieke beweging KRACHT!G op veel stemmen in de gemeenteraadsverkiezingen van De Panne

(Foto MVQ)
Myriam Van den Putte
Myriam Van den Putte Journaliste Het Wekelijks Nieuws

Een gedreven groep inwoners van Adinkerke en De Panne trekt met de lijst KRACHT!G naar de lokale verkiezingen in oktober. Onder de kandidaten zijn een aantal mensen die al jaren hun politieke sporen hebben verdiend, naast een aantal nieuwkomers die hun eerste politieke stappen zetten.

KRACHT!G kondigt zich aan als een nieuwe en krachtige politieke beweging in De Panne- Adinkerke. Op de lijst staan enkele bekende gezichten, die zeker niet onbeslagen op het politieke ijs komen.

Dat zijn onder meer gemeenteraadsleden Sabine Van der Maelen, Pol George en Johan Blieck. Voorzitter Sabine was jarenlang Unizo-voorzitter, bestuurslid van het Bijzonder Comité en van de Raad van Bestuur Toerisme. Ook bestuurslid dagelijks bestuur en gemeenteraadslid Pol George is al jaren bestuurslid van Unizo.

Gemeenteraadslid Johan Blieck was de vorige legislatuur schepen van Openbare Werken en jarenlang bestuurslid in diverse organisaties. Secretaris Hanne Blieck erfde de politieke genen van haar vader Johan en zette sinds kort haar eerste politieke stappen. De andere nieuwkomers vertegenwoordigen alle lagen van de samenleving in Adinkerke en De Panne en willen met het hele team van KRACHT!G de toekomst van hun gemeente waar ze zo trots op zijn, vorm geven.

“We kennen onze gemeente door en door en weten precies wat er moet veranderen en wat er mogelijk is”, verzekeren ze. “We willen verbeteringen doorvoeren uit liefde voor Adinkerke en De Panne en haar inwoners. Onze slogan ‘sterk beleid… betere toekomst’ geeft het al prijs. KRACHT!G staat voor een doordacht gemeentebeleid. We zetten ons in voor een betere toekomst voor alle bewoners, tweedeverblijvers, zelfstandigen, medioren, senioren, jeugd, gezinnen en bezoekers. Wij geloven in vooruitgang en solidariteit, en willen dat iedereen de kans krijgt om te groeien en bloeien in onze gemeente.”

Visie

De visie van KRACHT!G? “We willen de steunpilaar zijn van elke vereniging en activiteit. We willen een hechte gemeenschap creëren waar iedereen zich thuis voelt. Daarnaast zetten we ons in voor een dynamische, enthousiaste en ondernemende gemeente waar het hart van de inwoners centraal staat! Benieuwd naar wie we zijn? Surf naar onze website https://www.krachtig8660.be/nl/.”

De plaatsen op de lijst worden op een later moment bekendgemaakt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier