Kuurnse partij Burg+ geeft startschot van zomercampagne: “Volgende week beginnen we met onze huisbezoeken”

Alle kandidaten van de Burg+-lijst. © BRU
Nico Speleers
Nico Speleers Medewerker KW

Op 13 oktober gaan we opnieuw naar de stembus om onder andere een nieuw gemeentebestuur te kiezen. Een van de partijen op de kieslijst in Kuurne is Burg+. Al op 23 maart werden alle kandidaten van de lijst Burg+ voorgesteld. Vanaf komende week wil de partij zich ook persoonlijk gaan voorstellen aan de Kuurnse kiezers door middel van huisbezoeken.

“Elke kandidaat op onze Burg+-lijst kreeg ondertussen zijn definitieve plaats toegekend”, legt lijsttrekker Francis Benoit uit. “Nu dit achter de rug is, willen we vanaf komende week beginnen met onze huisbezoeken volgens een unieke methodiek: ‘Wat is jouw + voor Kuurne?’ Daarnaast zullen alle Kuurnenaren de komende dagen eveneens een ludieke zomerpuzzel in de bus krijgen. Vanaf zondag zullen we ook de eerste borden plakken, waarmee we naar de kiezer gaan met daarop diverse zomerhits. Deze zullen we woensdag en donderdag in het straatbeeld zetten.

Daarnaast start de partij ook met de verspreiding van kleine vensteraffiches met daarop de slogan ‘Burg+ wenst jou een prettige zomer’. Zo trapt Burg+ meteen zijn campagne af naar de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober.