Nieuwe kandidaten voor N-VA Zonnebeke

Jonathan Goethals en Anouk Speleers. © gf
Redactie KW

Zonnebeke Op 13 oktober zijn er gemeenteraadsverkiezingen. N-VA geeft enkele nieuwe kandidaten prijs.

Bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen trok N-VA Zonnebeke met een onvolledige lijst naar de kiezer en behaalde drie zetels. In de loop van de voorbije zes jaar breidde de partij uit en wil men en volledige lijst met 23 kandidaten aan de kiezer voorstellen. “We willen met veel nieuwe, enthousiaste en gemotiveerde leden naar de kiezer stappen voor een open en transparant beleid ten dienste van alle inwoners van Zonnebeke”, stelt lijsttrekker Koen Descheemaeker. “We hopen de score van zes jaar geleden te verbeteren. In de loop van de volgende weken willen we de nieuwe kandidaten voorstellen.” De eerste nieuwe kandidaat is Jonathan Goethals (38) uit Geluveld. Hij is is een IT’er en momenteel zaakvoerder van een bedrijf in industrial cleaning. Het tweede nieuwe gezicht is Anouk Speleers (23) uit De Patine in Zonnebeke. Ze is is bachelor in de biotechnologie en studeert momenteel master in de communicatiewetenschappen aan de UGent.”

Onschatbare waarde

Andere nieuwe gezichten zijn Jimmy Remmery (55) uit Zonnebeke. Hij is metaalarbeider en elektricien, maar je kent hem misschien van Zonneland, de tuin voor iedereen. Verder is er Benny Piot (59) uit Zonnebeke. Hij is aankoper en magazijnier.

Met droefheid meldde de partij ook het onverwachte overlijden van Koen Deprez (62) in zijn Château Keingiaert de Gheluvelt. Als bestuurslid was hij van onschatbare waarde voor de partij. (NVZ)

Jimmy Remmery en Benny Piot.
Jimmy Remmery en Benny Piot. © gf

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier