Natacha Waldmann (Trots op Oostende): “Ons recept werd niet gesmaakt”

Natacha Waldmann (rechts), samen met Bart Plasschaert (links) mee op het podium op verkiezingsavond terwijl Trots op Oostende-lijsttrekker Bart Tommelein speecht. © KURT DESPLENTER BELGA
Redactie KW

“We hebben zes jaar keihard gewerkt, maar ons recept werd niet gesmaakt”, reageert Natacha Waldmann, Groen-kopvrouw van Trots op Oostende, op het resultaat.

“Wij hebben zes jaar keihard gewerkt en het verschil gemaakt, daar zijn we echt van overtuigd. Maar ons recept werd niet gesmaakt. We moeten Vooruit Plus proficiat wensen met hun resultaat”, zegt Natacha Waldmann. “Of ik verrast ben? In de peilingen scoorde Trots op Oostende niet goed, we doen het uiteindelijk nog beter dan in de peilingen. We hadden gehoopt dat het nog beter ging zijn, maar dat is democratie. Daar moeten we ons bij neerleggen.”

In tegenstelling tot haar kopman Bart Tommelein neemt Natacha Waldmann geen afscheid van de politiek. “Het is mijn vaste voornemen om in de gemeenteraad te zetelen en de bakens mee te blijven uitzetten, maar we zullen zien in welke rol. We staan zeker open voor gesprekken.” (EFO/HH)