Bijwonen van gemeenteraad Knokke-Heist enkel mogelijk op afspraak 

© (Foto DM)
© (Foto DM)
Dirk Meulders

Op donderdag 25 maart om 19.30 uur vindt in het Burgemeester Graaf Leopold Lippenspark de gemeenteraad van Knokke-Heist plaats met aansluitend de OCMW-raad.

Er wordt uitzonderlijk opnieuw een fysieke bijeenkomst georganiseerd naar aanleiding van de eedaflegging van schepen Anne Vervarcke-Pattyn en gemeenteraadslid Laura Vanneste.

Het gemeentebestuur wil erop toezien dat deze vergadering met publiek volledig coronaproof verloopt. Vandaar dat wie als niet-gemeenteraadslid de gemeente- en OCMW-raad wil bijwonen, verplicht is om zich op voorhand in te schrijven. Dit kan door een mail te sturen naar  s ecretarie.administratie@knokke-heist.be en dit vóór woensdag 24 maart.

In de mail vermeld je naam, adres en telefoonnummer. Het gemeentebestuur kan enkel die personen in de zaal toelaten die op voorhand ingeschreven zijn én hierover een bevestiging hebben ontvangen. Indien de dienst Secretarie té veel inschrijvingen ontvangt, is het mogelijk dat het aantal aanwezigen wordt beperkt. Voor meer info: Dienst Secretarie telefoon 050 630 100.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.