Focus 8720 maakt drie nieuwe kandidaten bekend in Dentergem: “Sterke toevoegingen aan onze lijst”

Focus 8720 stelt nieuwe namen voor. © Karen Nachtergaele
Redactie KW

Simon Vanquickenborne, Joke Vandemaele en Luc Vercaemer zullen bij Focus8720 respectievelijk op tweede, derde en vierde plaats staan. Eerder maakte de partij al bekend maakte dat advocaat Aniek Van de Velde de lijst trekt en dat Bernard Vandaele duwt.

Nieuwkomer Simon Vanquickenborne woont in Oeselgem en is financial controller bij een multinational. Hij wil zich naar eigen zeggen vooral inzetten voor een gezond financieel beleid en een luisterend oor bieden voor het verenigingsleven.

Joke Vandemaele uit Dentergem, de directeur van Basisschool de Kleiheuvel, was er in 2012 ook al bij. Ze is gemeenteraadslid en stond samen met haar vader Tony aan de wieg van Focus8720.

Markegemnaar Luc Vercaemer tot slot is een vaste waarde die al actief is in de politiek sinds 2007. Regelmatig stelt hij technische gebreken of mankementen aan de kaak. “Drie sterke kandidaten”, aldus Aniek. “Een bruggenbouwer, iemand die zorg draagt voor de toekomst en een man die graag onder de mensen komt. Met de campagne ‘Dentergem Durft’ willen we verandering mét een verfrissend beleid. Een dynamisch Dentergem, waar wonen, werken én welzijn werkt.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier