8020Blauw stelt kandidaten voor gemeenteraadsverkiezingen voor: “Partij voor de ondernemende Oostkampenaar”

De kandidaten voor 8020Blauw voor de komende gemeenteraadsverkiezingen werden voorgesteld op het domein De Herten, de woonplaats van de laatste liberale burgemeester van Oostkamp. © GST
Geert Stubbe
Geert Stubbe Medewerker KW

Op donderdag 11 juli werden de kandidaten voor 8020Blauw voor de komende gemeenteraadsverkiezingen voorgesteld op het domein De Herten, de woonplaats van de laatste liberale burgemeester van Oostkamp.

De ploeg van 8020Blauw wordt getrokken door Kristof Van Hoye (39). Op plaats 2 prijkt Annemie Defauw (64), de bekende zaakvoerster van het voormalig Huis Defauw, bestuurslid van VIEF Groot-Oostkamp en echtgenote van eregemeenteraadslid Filip Beernaert. Op de derde plaats staat Kenneth Cleynhens (24), zeer geëngageerd in Oostkamp als vrijwilliger bij JOC Den Artisjok, als lid van het feestcomité Moerbrugge, voorzitter van de jeugdraad Oostkamp en tevens als bestuurslid van de lokale boogschietvereniging. Hakim Djemaa (47), werkzaam bij brouwerij De Halve Maan in Brugge tekent het marcom-beleid uit van de komende maanden binnen het blauwe team. De verkiezingscampagne wordt aangestuurd door Sophie Van Neer (43) maar ook sterkhouders Olivier Deduytsche (51), Thierry Cleynhens (49) en Annie Hintjens (71) zetten weer hun schouders achter het verhaal van 8020Blauw.

Voor de ondernemende 8020’er

“De lokale ondernemers Andy De Cloedt (52), Lieven Bogaert (48), Bernard Delodder (61), Philippe De Corte (61), Cristian Dantschotter (66), Rosalien Pieters (47) en Levi Hógenhall (50) van brouwerij Stokhove zijn nieuwe namen bij 8020blauw. Een sterk signaal dat we de partij zijn voor de ondernemende 8020’er. We willen met de campagne ook volop inzetten op jeugd en veiligheid. Met Annelore Bonte (45), Astrid van Meel (70), Marijke Draye (57), Leen Van Hoeymissen (38) en Robin De Cloedt (20) brengen we vanuit het professionele en/of vrijwilligersleven expertise over deze thema’s in ons team”, vertelt voorzitter Kristof Van Hoye.

Verder zorgen lokale zanger David Callebert (48), wielrenster Anja Nobus (50) en marketing manager Thidrek Van Grunderbeek (35) voor de nodige extra flair op de lijst. Lijstduwer Lieve Rooms (83) voegt tot slot een stevige portie liberale ervaring en kunde aan ons team toe. “Enkele namen op de lijst houden we nog even voor onszelf en maken we pas later bekend”, besluit Kristof Van Hoye.