Dertien kandidaten uit Knokke-Heist nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier

Tristan Vandevelde

537 West-Vlamingen hopen dat je het bolletje naast hun naam kleurt op verkiezingszondag 9 juni. Onder hen ook dertien kandidaten uit Knokke-Heist. Ontdek hier wie dat zijn.

Willy Bécy (Vlaams Belang)

Willy Bécu.
Willy Bécu. © Céline De Caluwe Vlaams Belang

Willy Bécu staat op de West-Vlaamse lijst van het Vlaams Belang voor het Vlaams Parlement als zesde opvolger. De 75-jarige man is gepensioneerd lector pedagogische wetenschappen.

Paul Boonefaes (Vlaams Belang)

Paul Boonefaes.
Paul Boonefaes. © Céline De Caluwe Vlaams Belang

Paul Boonefaes staat op de Europese lijst van het Vlaams Belang op de dertiende plaats. De 59-jarige man is makelaar.

Bernard Busschaert (Voor U)

Bernard Busschaert staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de negende plaats. De 70-jarige man is ondernemer.

Manon Busschaert (Voor U)

Manon Busschaert staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor het Vlaams Parlement als tweede opvolgster. De 28-jarige vrouw is ondernemer.

Philip Claeys (Vlaams Belang)

Philip Claeys.
Philip Claeys. © Céline De Caluwe Vlaams Belang

Philip Claeys is momenteel fractiesecretaris in het Europees Parlement voor Vlaams Belang en staat opnieuw op de lijst als eerste opvolger.

Cathy Coudyser (N-VA)

Cathy Coudyser.
Cathy Coudyser. © N-VA

Cathy Coudyser is momenteel Vlaams Parlementslid en staat opnieuw op de lijst voor N-VA voor het Vlaams Parlement. De 54-jarige vrouw staat op de twintigste plaats.

Marijke De Vent (Groen)

Marijke De Vent.
Marijke De Vent. © Opbouwwerker Groen Groen

Marijke De Vent staat op de West-Vlaamse lijst van Groen voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de veertiende plaats. De 65-jarige vrouw is gepensioneerd.

Marleen Govaerts (Vlaams Belang)

Marleen Govaerts.
Marleen Govaerts. © Céline De Caluwe Vlaams Belang

Marleen Govaerts staat op de West-Vlaamse lijst van Vlaams Belang voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als achtste opvolger. De 68-jarige vrouw is fiscaal raadgever.

Réginald Neirynck (Voor U)

Réginald Neirynck staat op de West-Vlaamse lijst van Voor U voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de zestiende plaats. De 52-jarige man is ondernemer.

katrien Seurynck (Open VLD)

Katrien Seurynck.
Katrien Seurynck. © LUX visual storytellers Open VLD

Katrien Seurynck staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor het Vlaams Parlement op de negende plaats. De 63-jarige vrouw is immomakelaar.

Dirk Sterckx (Open VLD)

Dirk Sterckx.
Dirk Sterckx. © LUX visual storytellers Open VLD

Dirk Sterckx staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor het Vlaams Parlement als vijftiende opvolger. De 77-jarige man is gepensioneerd.

Marjan Verstraete (Partij Blanco)

Marjan Verstraete staat op de West-Vlaamse lijst van Partij Blanco voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers als derde opvolgster. De 56-jarige vrouw werkt als bediende.

Nick Wenmaekers (Open VLD)

Nick Wenmaekers.
Nick Wenmaekers. © LUX visual storytellers Open VLD

Nick Wenmaekers staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de zesde plaats. De 32-jarige man is schepen van Knokke-Heist en fotograaf.