10 Koksijdenaars nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier

Tristan Vandevelde

537 West-Vlamingen hopen dat je het bolletje naast hun naam kleurt op verkiezingszondag 9 juni. Onder hen ook tien kandidaten uit Koksijde. Ontdek hier wie dat zijn.

Stéphanie Anseeuw (Open VLD)

Stéphanie Anseeuw.
Stéphanie Anseeuw. © MVQ

Stéphanie Anseeuw (47) kreeg van Open VLD de derde plaats op de Europese lijst. Anseeuw is momenteel eerste schepen in Koksijde en runt in Oostduinkerke meubelzaak Torp.

Gil Bonnez (Vlaams Belang)

Gil bonnez.
Gil bonnez. © Céline De Caluwe Vlaams Belang

Gil Bonnez staat op de West-Vlaamse lijst van Vlaams Belang voor het Vlaams Parlement als vierde opvolger. De 27-jarige man is zelfstandige.

Bart Bostoen (Open VLD)

Bart Bostoen.
Bart Bostoen. © LUX visual storytellers Open VLD

Bart Bostoen staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor het Vlaams Parlement als tiende opvolger. De 39-jarige man is immomakelaar.

Charlotte Castelein (Open VLD)

Charlotte Castelein.
Charlotte Castelein. © YORBEN AUDENAERT Open VLD

Charlotte Castelein staat op de vijfde plaats op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers. De 43-jarige vrouw is schepen van Koksijde en onderneemster.

Björn Cools (N-VA)

Björn Cools.
Björn Cools. © N-VA

Björn Cools staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor de Kamer van Volksvertegenwoordigers op de dertiende plaats. De 45-jarige man is juridisch adviseur van lokale besturen.

Maria Keymolen (Vlaams Belang)

Maria Keymolen.
Maria Keymolen. © Céline De Caluwe Vlaams belang

Maria Keymolen staat op de West-Vlaamse lijst van Vlaams Belang voor het Vlaams Parlement op de elfde plaats. De 70-jarige vrouw is op pensioen.

Sander Loones (N-VA)

Sander Loones.
Sander Loones. © N-VA

Sander Loones is momenteel federaal parlementslid en is lijsttrekker van de West-Vlaamse lijst van N-VA voor het Vlaams Parlement. Hij is 45 jaar.

Julie Paelinck (Open VLD)

Julie Paelinck.
Julie Paelinck. © LUX visual storytellers Open VLD

Julie Paelinck staat op de West-Vlaamse lijst van Open VLD voor het Vlaams Parlement op de vijfde plaats. De 35-jarige vrouw is gemeenteraadsvoorzitter in Koksijde en schooldirectrice.

Catherine Paris (Vlaams Belang)

Catherine Paris.
Catherine Paris. © Céline De Caluwe Vlaams Belang

Catherine Paris staat op de West-Vlaamse lijst van het Vlaams Belang voor het Vlaams Parlement op de dertiende plaats. De 57-jarige vrouw werkt als horecamedewerker.

Greet Verhaeghe (N-VA)

Greet Verhaeghe
Greet Verhaeghe © N-VA

Greet Verhaeghe staat op de West-Vlaamse lijst van N-VA voor het Vlaams Parlement als elfde opvolgster. De 61-jarige vrouw werkt als bediende.