Een voorbijganger verwittigde de brandweer dat er een zwarte rookpluim uit het gebouw kwam. De brandweer van Koksijde-Oostduinkerke en Nieuwpoort kwam ter plaatse en had de situatie vrij snel onder controle. Er was wat brandschade rond het fornuis, maar de ontstane rook had ondertussen de hele woning bereikt.

De bewoners, die niet aanwezig waren toen de brand uitbrak, kwamen wat later ter plaatse. Er werd voor opvang gezorgd omdat het appartement onder de rook en roet zit. Andere delen van het gebouw leden geen rookschade.

(JT)

Een voorbijganger verwittigde de brandweer dat er een zwarte rookpluim uit het gebouw kwam. De brandweer van Koksijde-Oostduinkerke en Nieuwpoort kwam ter plaatse en had de situatie vrij snel onder controle. Er was wat brandschade rond het fornuis, maar de ontstane rook had ondertussen de hele woning bereikt.De bewoners, die niet aanwezig waren toen de brand uitbrak, kwamen wat later ter plaatse. Er werd voor opvang gezorgd omdat het appartement onder de rook en roet zit. Andere delen van het gebouw leden geen rookschade.(JT)