Een personenwagen ging er even voorbij de oprit van Torhout door een nog onduidelijke oorzaak van de weg. De wagen belandde in de gracht waar hij frontaal enkele bomen raakte. Door de impact werd de wagen weer op de berm gekatapulteerd.

Vier inzittenden zaten gekneld in de wagen en dienden door de brandweer bevrijd. Ze werden alle vier naar het ziekenhuis overgebracht. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken. Verschillende wagens waaronder een politievoertuig stopten om, in afwachting van de hulpdiensten, assistentie te verlenen. Door het ongeval ontstond er een file richting Brugge.

Mogelijk was een klapband de boosdoener, maar dat wordt dus nog onderzocht. Er is een verkeersdeskundige aangesteld om de juiste oorzaak van het ongeval te achterhalen.

(JVMA)

Een personenwagen ging er even voorbij de oprit van Torhout door een nog onduidelijke oorzaak van de weg. De wagen belandde in de gracht waar hij frontaal enkele bomen raakte. Door de impact werd de wagen weer op de berm gekatapulteerd. Vier inzittenden zaten gekneld in de wagen en dienden door de brandweer bevrijd. Ze werden alle vier naar het ziekenhuis overgebracht. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken. Verschillende wagens waaronder een politievoertuig stopten om, in afwachting van de hulpdiensten, assistentie te verlenen. Door het ongeval ontstond er een file richting Brugge. Mogelijk was een klapband de boosdoener, maar dat wordt dus nog onderzocht. Er is een verkeersdeskundige aangesteld om de juiste oorzaak van het ongeval te achterhalen. (JVMA)