Veel schade maar geen gewonden na frontale botsing in Woumen

© (Foto JH)
Redactie KW

Bij een frontale botsing in de Woumenweg in Woumen nabij Diksmuide was zondag in de voormiddag veel blikschade te betreuren. Er vielen gelukkig geen gewonden.

Het ongeval gebeurde zondag even voor 11 uur bij het binnenrijden van de dorpskern van Woumen komende vanuit Diksmuide. Een Renault Megan en een Ford Fusion kwamen er frontaal met elkaar in botsing op de rijstrook richting Woumen. Wellicht gebeurde dat toen een van de bestuurders aan de wegsplitsing plots van de rijstrook afweek. De klap was vrij zwaar maar gebeurde eerder aan lage snelheid.

Aan het stuur zaten een 61-jarige man uit Diksmuide en een 83-jarige man die even verder op in Woumen woont. Beide mannen raakten niet gewond. Er kwam uit voorzorg wel een ambulance ter plaatse maar er moest uiteindelijk niemand verzorgd worden.

Beide wagens raakten wel zwaar beschadigd en waren niet meer rijvaardig. Een takeldienst kwam beide voertuigen ophalen. Door het ongeval was er een tijdlang verkeershinder in het dorpscentrum van Woumen. De politie Polder kwam ter plaatse voor de nodige vaststellingen. (JH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier