Persoon overlijdt na aanrijding op E40 tussen Middelkerke en Gistel

© (Foto JT)
Redactie KW

Op de E40/A18 richting Brussel is zaterdag kort voor 2 uur ter hoogte van de afrit Gistel een persoon aangereden. Die persoon overleefde de klap niet. Volgens het parket betreft het waarschijnlijk een transmigrant.

Even voor 2 uur werd een persoon aangereden in de richting van Jabbeke. Het slachtoffer sprong uit een rijdende vrachtwagen en werd vervolgens aangereden. Brandweer MUG en een ziekenwagen werden ter plaatse gestuurd.

200 meter meegesleept

“Het slachtoffer zou kort voor 2 uur aangereden zijn en werd ongeveer 200 meter meegesleept”, klinkt het bij het parket.“ Daarna werd het slachtoffer in het donker nog door meerdere auto’s overreden. Vermoedelijk gaat het om een transmigrant. Hij zat in de vrachtwagen samen met 7 andere transmigranten en was vermoedelijk een dertiger met de Eritrese nationaliteit. Het onderzoek naar de juiste identiteit en omstandigheden loopt nog.

Alle verkeer moest de snelweg verlaten aan de afrit in Middelkerke. De autoweg werd een drietal uur afgesloten om de vaststellingen te kunnen doen.

(JT/JRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier