Auto botst met verkeerspaal in Emelgem

(Foto JF)
Jonathan Folens
Jonathan Folens Medewerker KW

In de Tinnenpotstraat in Emelgem botste vrijdagavond een man tegen een verlichtingspaal. De bestuurder bleef ongedeerd, maar de paal brak af en kwam dwars over de weg te liggen.

Het ongeval gebeurde iets voor 23 uur vrijdagavond. De bestuurder van een blauwe BMW ging in de landelijke Tinnenpotstraat plots van de weg af. De oorzaak van het ongeval is onduidelijk. Er waren geen andere betrokkenen.

De auto belandde in de berm en ramde een betonnen paal. Die viel om en miste op een haar na de toegangspoort van een nabijgelegen woning. Enkel de haag liep schade op. De paal en de elektriciteitskabels versperden de volledige Tinnenpotstraat. De brandweer en de politie kwamen ter plaatse om de omgeving te beveiligen.

Ook medewerkers van nutsmaatschappij Fluvius moesten langskomen om de schade te herstellen en de weg terug vrij te maken. De bestuurder die de ravage veroorzaakte, werd meegenomen door de politie. Hij raakte op het eerste zicht niet gewond, al is zijn auto wellicht rijp voor de schroothoop.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier