De Porsche reed in de richting van Brussel en begon te slippen. Het voertuig kwam tegen de vangrails terecht, werd in de lucht gekatapulteerd en kwam tot stilstand op zijn dak. Initieel klonk de melding dat er ook vrachtwagens betrokken waren, maar dat bleek bij aankomst van de hulpdiensten niet het geval. De bestuurder van de Porsche was zelf uit zijn voertuig gekropen. Een rijstrook werd afgesloten.

De Britse bestuurder was samen onderweg met een vriend, die eveneens een Porsche bestuurde. De vriend parkeerde zich verderop op de pechstrook toen hij het ongeval zag in zijn achteruitkijkspiegel. Rond 13.00 uur werd de zwaar beschadigde Porsche getakeld. Grote verkeershinder bleef uit.

(BB)

De Porsche reed in de richting van Brussel en begon te slippen. Het voertuig kwam tegen de vangrails terecht, werd in de lucht gekatapulteerd en kwam tot stilstand op zijn dak. Initieel klonk de melding dat er ook vrachtwagens betrokken waren, maar dat bleek bij aankomst van de hulpdiensten niet het geval. De bestuurder van de Porsche was zelf uit zijn voertuig gekropen. Een rijstrook werd afgesloten.De Britse bestuurder was samen onderweg met een vriend, die eveneens een Porsche bestuurde. De vriend parkeerde zich verderop op de pechstrook toen hij het ongeval zag in zijn achteruitkijkspiegel. Rond 13.00 uur werd de zwaar beschadigde Porsche getakeld. Grote verkeershinder bleef uit.(BB)