Het was onmiddellijk duidelijk dat de toestand van de vrouw ernstig was. De hulpdiensten snelden toe en een tent werd op de plaats van het ongeval gezet zodat de vrouw ter plaatse de eerste zorgen kon krijgen.

Ze werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Een deskundige van het parket kwam ter plaatse om de exacte omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. De 46-jarige bestuurder had niet gedronken en er was ook geen sprake van overdreven snelheid.

Er was ook geen probleem van zichtbaarheid. Volgens de deskundige was het ongeval te wijten aan een te late reactie van de bestuurder. (BF)

Het was onmiddellijk duidelijk dat de toestand van de vrouw ernstig was. De hulpdiensten snelden toe en een tent werd op de plaats van het ongeval gezet zodat de vrouw ter plaatse de eerste zorgen kon krijgen. Ze werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Een deskundige van het parket kwam ter plaatse om de exacte omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. De 46-jarige bestuurder had niet gedronken en er was ook geen sprake van overdreven snelheid. Er was ook geen probleem van zichtbaarheid. Volgens de deskundige was het ongeval te wijten aan een te late reactie van de bestuurder. (BF)