Een tweede auto liep door de takken van de boom eveneens schade op. Ook het dak van een onbewoond huis moest er aan geloven. Het gekraak en de klap was enorm toen de beuk die op het domein van het kasteel van Lodewijk van Male stond, omviel.

De bewoners kwamen op straat en zagen dat een wagen compleet gesloopt was door de boom en dat een tweede zwaar beschadigd was. Het huis die schade opliep, is al jaren onbewoond. De brandweer kwam de boom verzagen en dat was een hele klus. De straat was dan ook een hele tijd afgesloten voor alle verkeer. Niemand raakte gewond.

(JVM/ foto - video JVM)

Een tweede auto liep door de takken van de boom eveneens schade op. Ook het dak van een onbewoond huis moest er aan geloven. Het gekraak en de klap was enorm toen de beuk die op het domein van het kasteel van Lodewijk van Male stond, omviel. De bewoners kwamen op straat en zagen dat een wagen compleet gesloopt was door de boom en dat een tweede zwaar beschadigd was. Het huis die schade opliep, is al jaren onbewoond. De brandweer kwam de boom verzagen en dat was een hele klus. De straat was dan ook een hele tijd afgesloten voor alle verkeer. Niemand raakte gewond.(JVM/ foto - video JVM)