Het parket bevestigt dat de 23-jarige bestuurder slechts over een voorlopig rijbewijs beschikte. Bovendien had de jongeman gedronken én reed hij te snel.

Het ongeval gebeurde zondagmorgen rond 5.30 uur. De bestuurder verloor langs de Diksmuidebaan in Ichtegem, net voorbij het kruispunt De Reiger, de controle over het stuur van zijn wagen. Hij knalde tegen de gevel van een woning, reed tegen een boom en ging over de kop. De bestuurder en twee inzittenden raakten lichtgewond, maar de 20-jarige Emilie Stevens uit Ruddervoorde werd uit het voertuig geslingerd en overleefde de klap niet. De jonge vrouw droeg geen gordel.

De begrafenisplechtigheid voor Emilie Stevens vindt plaats op vrijdag 27 december om 10 uur in de aula van Uitvaartzorg Marote in Oostende.

Emilie Stevens overleefde de klap niet. © Facebook
Het parket bevestigt dat de 23-jarige bestuurder slechts over een voorlopig rijbewijs beschikte. Bovendien had de jongeman gedronken én reed hij te snel.Het ongeval gebeurde zondagmorgen rond 5.30 uur. De bestuurder verloor langs de Diksmuidebaan in Ichtegem, net voorbij het kruispunt De Reiger, de controle over het stuur van zijn wagen. Hij knalde tegen de gevel van een woning, reed tegen een boom en ging over de kop. De bestuurder en twee inzittenden raakten lichtgewond, maar de 20-jarige Emilie Stevens uit Ruddervoorde werd uit het voertuig geslingerd en overleefde de klap niet. De jonge vrouw droeg geen gordel. De begrafenisplechtigheid voor Emilie Stevens vindt plaats op vrijdag 27 december om 10 uur in de aula van Uitvaartzorg Marote in Oostende.