Groepsleider Elias Woodbridge: "Vandaag vertrekken ook nog de Welpen en de Kabouters. De Kapoenen kamperen in Beveren (Antwerpen) en voor een deel van de groep is dit de eerste keer dat zij op kamp gaan."

Deerlijk heeft twaalf groepen die op kamp gaan. Chiro Sint-Lodewijk vormt het grootste kamp met meer dan 200 deelnemers. Dit jaar van 21 tot 31 juli in Genk.

Het meest opvallende is het kamp van de Jinners (scouts en gidsen), dat plaatsvindt in Bosnië-Herzegovina. Op het kamp van het jeugd Rode Kruis na zijn alle kampen in juli.

(MV)

Groepsleider Elias Woodbridge: "Vandaag vertrekken ook nog de Welpen en de Kabouters. De Kapoenen kamperen in Beveren (Antwerpen) en voor een deel van de groep is dit de eerste keer dat zij op kamp gaan."Deerlijk heeft twaalf groepen die op kamp gaan. Chiro Sint-Lodewijk vormt het grootste kamp met meer dan 200 deelnemers. Dit jaar van 21 tot 31 juli in Genk.Het meest opvallende is het kamp van de Jinners (scouts en gidsen), dat plaatsvindt in Bosnië-Herzegovina. Op het kamp van het jeugd Rode Kruis na zijn alle kampen in juli. (MV)